Diensten

Meer over onze diensten

Financieel Advies

Al meer dan 10 jaar voorzien wij onze klanten van financieel advies op een betrokken en persoonlijke wijze. De kennis en ervaring die we in meer dan 10 jaar hebben opgedaan, delen wij ook graag met u. Wij kunnen u o.a. adviseren over:

  • Financiële en juridische bedrijfsstructuur
  • Starten van een nieuwe onderneming
  • Financieren en investeren
  • Overname, verkoop en bedrijfsopvolging
  • Financiële toekomstplanning
  • Verzekering
Neem contact op

Administratie

Een goede administratie is overzichtelijk en geeft duidelijk inzicht in de financiële situatie van uw onderneming. Secuur helpt u dan ook graag hierbij. U kunt ons alle bonnetjes en facturen toesturen of langsbrengen. Wij kunnen de (bank)bestanden digitaal inlezen of we komen bij u op kantoor langs om daar uw administratie bij te werken. Wij zijn flexibel.

Salarisadministratie

Secuur heeft veel ervaring met het toepassen van CAO's en het opstellen van diverse arbeidscontracten. Hierbij voorzien wij u van advies inzake de salarishoogte van uw medewerkers en helpen wij u met de berekening van de “kosten per uur”, zodat u precies weet hoeveel u kwijt bent aan personeelskosten.

Jaarrekening

Om te weten hoe uw bedrijf er financieel voor staat kan Secuur uw jaarrekening opstellen en vertalen naar duidelijke en begrijpelijke taal. Tevens gaat het aanvragen van een krediet of het doen van een grote investering helaas niet zonder begroting of prognose. Secuur weet exact aan welke eisen een goede begroting dient te voldoen en wij kunnen u daarom goed helpen met de opstelling van een realistische en haalbare prognose.

Fiscaal

Belastingzaken kunnen nogal ingewikkeld zijn voor de gemiddelde ondernemer. Geldt dit ook voor u? Dan bent u bij Secuur aan het goede adres. Wij verzorgen uw aangifte inkomstenbelasting en aangifte vennootschapsbelasting. Tevens kunnen wij u van advies voorzien inzake ingewikkelde fiscale vraagstukken zoals: inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, dividendbelasting, schenk- en erfbelasting en het aanvragen van toeslagen.

Juridisch

Secuur begeleidt u in uw (her)financieringsaanvragen, herstructureringen en bedrijfsoverdrachten. Maar ook bij het aanvragen van vergunningen tot en met bezwaar- en beroepsprocedures.

Second Opinion

Wellicht zit u met een advies dat niet geheel goed voelt of cijfers waarvan u vermoedt dat ze niet helemaal juist zijn. Sommige fiscale of financiële kwesties vragen om een kritische blik en een objectieve mening. Wij sparren graag met u inzaken financiële kwesties en helpen u graag met het verhelderen van uw problemen. En dat zonder dat u direct ergens aan vast zit.